Kaupallinen kalastus
tiedustelu

Mistä on kyse?

PORIN EDUSTAN MERIALUEEN KAUPALLISEN KALASTUKSEN TIEDUSTELU VUONNA 2020

Keräämme tietoja Porin edustan merialueen kaupallisesta kalastuksesta vuodelta 2020. Tiedustelu lähetetään alueella pää- tai sivutoimisesti kalastaville henkilöille. Kalastustiedustelu kohdennetaan viranomaisen (ELY-keskuksen) ammattikalastusrekisterissä oleville kalastajille. KVVY Tutkimus Oy seuraa Porin edustan vesistökuormituksen vaikutuksia alueella harjoitettavalle kaupalliselle kalastukselle toimijoiden ympäristölupapäätöksiin sisältyvien tarkkailuvelvoitteiden perusteella.

Toivomme, että täytätte oheisen kyselylomakkeen huolella ja merkitsette pyyntipaikkanne karttaan. Vastauksenne on tutkimuksen kokonaiskuvan kannalta tärkeä, vaikka ette olisi kalastanut tutkimusalueella. Voitte antaa vastauksen sähköisesti tiedustelu.fi/ammattikalastus -osoitteessa tai täyttämällä paperilomakeen ja palauttamalla sen oheisessa palautuskuoressa, jonka postimaksu on valmiiksi maksettu. Tiedustelu.fi-sivustolle kirjaudutaan tämän sivun ylälaidan laatikossa olevalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Kaikki antamanne tiedot käsitellään luottamuksellisina, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Kaikki vastaukset ovat tärkeitä kokonaiskuvan saamiseksi Porin edustan ammattikalastuksesta ja kalastosta. Pyydämme teitä palauttamaan tiedustelulomakkeen, vaikka että olisi kalastaneet tutkimusalueella lainkaan vuonna 2020.

Odotamme vastaustanne 15.6.2021 mennessä.

KVVY Tutkimus Oy kiittää avustanne!

Tarvittaessa annamme lisätietoja puh. 050-309 3592.

 

KATSO TUTKIMUSALUEEN KARTTA TÄSTÄ

Suosittelemme täyttämään tietokonetta lomakkeen täyttämisessä. Pääset kirjautumaan lomakkeeseen henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka löydät lähettämämme kirjeen ensimmäiseltä sivun yläosasta. Mikäli sisäänkirjautumisessa tai tietojen tallentamisessa ilmenee ongelmia pyydämme ottamaan meihin yhteyttä. Tiedusteluun voi vastata myös täyttämällä paperilomake ja lähettämällä sen meille.