Kunnostustalkoot

Ilmoittautuminen kunnostustalkoisiin 2021

Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys organisoi ja järjestää vuonna 2021 Pirkanmaalla yhteensä 9 virtavesien kunnostustustalkootapahtumaa. Kunnostustalkoot järjestetään yhteistyössä kalatalousalueiden, vesialueiden omistajien (osakaskunnat) ja paikallisten ihmisten kanssa. Pirkanmaalaiset kunnat, yritykset ja Pohjois-Savon ELY-keskus ovat tukemassa toimintaa VIRTA-hankkeen kautta. 


ILMOITTAUDU ENNAKKOON

Vallitsevan koronatilanteen ja siinä tapahtuvien muutosten takia pyydämme, että talkookunnostajat ilmoittautuvat ennakkoon kunnostustapahtumiin alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on henkilökohtainen. Toivomme, että  ilmoittautumislomake täytetään  mahdollisimman tarkasti. Yhteystietojen antaminen on tärkeää, sillä tulemme informoimaan osallistujia, jos talkootapahtumiin tulee muutoksia. Pyydämme ilmoittautumaan lomakkeella, vaikka et olisikaan täysin varma osallistumisestasi.  Onnistuneesta ilmoittautumisestä lähetämme sähköpostiisi varmistusviestin ja ilmoittautuminen tulee näkyviin alla olevaan kuvaajaan, josta seuraamme ilmoittautuneiden määriä. Lomakkeella on mahdollista ilmoittautua vain yhteen tapahtumaan kerralle, joten jos aiot osallistua useampaan tapahtumaan, tee lomakkeella useampi ilmoittautuminen. 

OHJEET KORONASTA 

Vain oireettomat henkilöt voivat osallistua kunnostustalkoisiin. Jokainen osallistuja vastaa itse omasta korona suojautumisesta ja tähän liittyvistä suojavarusteista. Keräämme talkookunnostustapahtumissa osallistujien nimet ja yhteystiedot, jotta voimme varmistaa talkootapahtumiin osallistuneet ja voimme tarvittaessa ottaa heihin yhteyttä tapahtuman jälkeen, jos tarvetta ilmenee. 

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostilla heikki.holsti@kvvy.fi

Vuonna 2021 järjestettävät kunnostustalkoot:

– 7.8. Kuivasjoki (Parkano)
– 14.8. Myllypuro (Ylöjärvi)
– 21.8. Leppähampaankoski (Orivesi)
– 28.8. Haihunkoski (Viiala, Akaa)
– 4.9. Ruotasoja (Lempäälä)
– 11.9. Kyynioja (Nokia)
– 18.9. Turkimusoja (Hämeenkyrö)
– 25.9. Lahnajoen reitti (Mänttä-Vilppula)
– 2.10. Västilänjoki (Orivesi)