Kiinteistön sijainti

Missä kiinteistö sijaitsee?

Mikäli et tiedä tarkalleen mitä kiinteistöä tiedustelu koskee tai missä kiinteistö sijaitsee, niin ei hätää seuraavien ohjeiden avulla tämä on helppo selvittää

Maanmittauslaitoksen ylläpitämästä Paikkatietoikkunasta (www.paikkatietoikkuna.fi) voit alla olevien ohjeiden avulla helposti selvittää kiinteistön kiinteistötunnuksen avulla sen sijainnin. 

Siirry Paikkatietoikkunaan tästä

OHJEET

1. Mene Paikkatietoikkunan nettiisivuille.
2. Sivuston vasemmalla reunalla on palvelun käyttövalikko. Käyttö valikon yläosassa on HAKU kohta. Painamalla HAKUA avautuu hakukenttä.
3. Kirjoita kiinteistötunnus hakukenttään. Kakukentässä lukee ”anna hakusana”. Kiinteistötunnuksen löydät tiedustelulomakkeen ensimäisen saatesivun oikeasta yläkulmasta olevan laatikon sisältä. Kiinteistötunnus on esimerkiksi muotoa 702-425-11-101. Muista käyttää numeroiden välissä lyhyttä väliviivaa ei miinus merkkiä tai muuta viivaa. 

OHJEET

4. ”Hae” painikkeen painamisen jälkeen avautuu lista kiinteistöistä, joilla on haetun kiinteistön kiinteitötunnus. Esimerkki tapauksessa 702-425-11-1010 kiinteistötunnuksella löytyy kaksi kiinteistöä.  
5. Painamalla hakulistassa olevaan siniväristä kiinteistötunnusta kartta keskittyy tähän kiinteistöön ja se avaa tietolaatikon, jossa kiinteitötunnus on esitettynä.