Kalastustiedusteluun vastaaminen

Tiedustelualusta on kehitysvaiheessa

Sähköinen vastauspalvelumme on vasta rakennusvaiheessa, jonka vuoksi emme voi ottaa vastaan kalastaneiden henkilöiden vastauksia. Järjestelmän testikäytön aikana otamme sähköisellä lomakkeella vastaan vain ei kalastaneiden henkilöiden vastaukset. Mikäli olette kalastaneet lomakkeen osoittamalla tutkimusalueella, pyydämme teitä täyttämään paperisen lomakkeen ja palauttamaan sen perinteisesti postitse kirjekuorella, jonka postimaksun olemme jo maksaneet.  

Pahoittelemme järjestelmämme puuttellisuutta ja kiitämme vaivannäöstänne!

Ei kalastaneiden henkilöiden vastauksen antaminen

Lähettämämme tiedustelulomakkeen etusivun yläreunassa on laatikko, jonka sisällä on vastaajakohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Näillä voitte kirjautua alla olevan kirjautumiskohdan kautta vastauslomakkeeseen.  Käyttäjätunnus on viisi tai kuusi numeroinen numerosarja (esim. 565845) ja salasana on  kirjaimia ja numeroita sisältävä yhdistelmä (esim. tie48157). Kalastustiedustelun toteutuksen ja sen laskennallisten tekijöiden takia ”EI KALASTUSTA” vastaus on yhtä tärkeä kuin ”KYLLÄ KALASTI” vastaus.tie

Sisäänkirjautuminen sähköiseen lomakkeeseen

Suosittelemme antamaan vastaus tietokoneelle ja käyttämällä Internet Explorer tai Edge selainta. Vastauksen voi antaa myös Applen Mac tietokoneella sekä Safari ja Chrome selaimella. Emme suosittele kännykän tai tabletin käyttöä vastaamisessa.